Rreth nesh

E ngritur në 1997, është një prodhues dhe shpërndarës i baterive, furnizimeve të energjisë, shitjet, aksessore të telekomunikacioneve, Aksessoret elektronike, pajisjet elektrike dhe pajisjet e energjisë diellore. Duke vepruar si një ndërmarrje teknologjie të lartë për importin dhe eksportin e mallrave dhe teknologjive të ndryshme. Prodhimet kryesore të kompanisë përfshijnë nikel hidrid metal, kadmium nikel, jona lithiumi, bateri i rikthyeshëm i lithiumit, Bateri interkom, dhe produkte diellore. Ndërmarrja i jep rëndësi të madhe punës cilësore dhe ndërtesën e markave.

Shih më shumë

Lajme

Aplikacione dhe paketim të bateriave të ulët të temperaturës.

Bateritë e temperaturës së ulët janë shfaqur si një inovacion që ndryshon lojra në industrinë e baterisë. Me kërkesa në sektorë të ndryshme, duke përfshirë aviacionin, eksplorimin dhe ushtritë, këto bateri kanë provuar të jenë të besueshme, të efektshme me energji, dhe gjatë-gjatë në temperaturë jashtëzakonisht të ulët. Industria e aviacionit ka përfituar në mënyrë të konsiderueshme nga bateritë e temperaturës së ulët, pasi ata mund t'i përballojnë.

2023-05-29 Shih më shumë

Aplikacione dhe paketim të bateriave të ulët të temperaturës.

Bateritë e temperaturës së ulët janë shfaqur si një inovacion që ndryshon lojra në industrinë e baterisë. Me kërkesa në sektorë të ndryshme, duke përfshirë aviacionin, eksplorimin dhe ushtritë, këto bateri kanë provuar të jenë të besueshme, të efektshme me energji, dhe gjatë-gjatë në temperaturë jashtëzakonisht të ulët. Industria e aviacionit ka përfituar në mënyrë të konsiderueshme nga bateritë e temperaturës së ulët, pasi ata mund t'i përballojnë.

2023-05-29 Shih më shumë

Aplikacione dhe paketim të bateriave të ulët të temperaturës.

Bateritë e temperaturës së ulët janë shfaqur si një inovacion që ndryshon lojra në industrinë e baterisë. Me kërkesa në sektorë të ndryshme, duke përfshirë aviacionin, eksplorimin dhe ushtritë, këto bateri kanë provuar të jenë të besueshme, të efektshme me energji, dhe gjatë-gjatë në temperaturë jashtëzakonisht të ulët. Industria e aviacionit ka përfituar në mënyrë të konsiderueshme nga bateritë e temperaturës së ulët, pasi ata mund t'i përballojnë.

2023-05-29 Shih më shumë

Shqyrtimi i dobive dhe kufizimeve të bateriave të ulët të temperaturës për përdorimin e automjetit

Bateritë e temperaturës së ulët janë një zgjidhje novative për makinat që veprojnë në mjedise të ftohta. Këto bateri janë projektuar për të siguruar performancë të besueshme edhe në temperaturë të ulët, e cila është veçanërisht e dobishme në zonat me kushte të ashpra dimri. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë përfitimet dhe kufizimet e baterive të temperaturës së ulët dhe si mund të ndikojnë ato në performancën e automjetit tuaj. Një.

2023-05-29 Shih më shumë

Shqyrtimi i dobive dhe kufizimeve të bateriave të ulët të temperaturës për përdorimin e automjetit

Bateritë e temperaturës së ulët janë një zgjidhje novative për makinat që veprojnë në mjedise të ftohta. Këto bateri janë projektuar për të siguruar performancë të besueshme edhe në temperaturë të ulët, e cila është veçanërisht e dobishme në zonat me kushte të ashpra dimri. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë përfitimet dhe kufizimet e baterive të temperaturës së ulët dhe si mund të ndikojnë ato në performancën e automjetit tuaj. Një.

2023-05-29 Shih më shumë

Shqyrtimi i dobive dhe kufizimeve të bateriave të ulët të temperaturës për përdorimin e automjetit

Bateritë e temperaturës së ulët janë një zgjidhje novative për makinat që veprojnë në mjedise të ftohta. Këto bateri janë projektuar për të siguruar performancë të besueshme edhe në temperaturë të ulët, e cila është veçanërisht e dobishme në zonat me kushte të ashpra dimri. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë përfitimet dhe kufizimet e baterive të temperaturës së ulët dhe si mund të ndikojnë ato në performancën e automjetit tuaj. Një.

2023-05-29 Shih më shumë

Ajo që duhet të dish rreth kontrollit të zjarrit, baterisë së dritës emergjente NiMh

Dritat emergjence të kontrollit të zjarrit janë një komponent thelbësor i sistemeve të sigurisë së zjarrit. dhënia e dukshmërisë dhe udhëheqje në rast të dështimeve të energjisë apo urgjenca të tjera. Bateria që i fuqon këto drita duhet të jetë e besueshme dhe e qëndrueshme, duke siguruar që ato të mbeten funksionale kur të nevojitet më shumë. Bateritë e NiMh janë një zgjedhje e përhapur për këto aplikime për shkak të dendësisë së lartë të energjisë, mi të ulët vetë-shpërndarje.

2023-05-26 Shih më shumë

Ajo që duhet të dish rreth kontrollit të zjarrit, baterisë së dritës emergjente NiMh

Dritat emergjence të kontrollit të zjarrit janë një komponent thelbësor i sistemeve të sigurisë së zjarrit. dhënia e dukshmërisë dhe udhëheqje në rast të dështimeve të energjisë apo urgjenca të tjera. Bateria që i fuqon këto drita duhet të jetë e besueshme dhe e qëndrueshme, duke siguruar që ato të mbeten funksionale kur të nevojitet më shumë. Bateritë e NiMh janë një zgjedhje e përhapur për këto aplikime për shkak të dendësisë së lartë të energjisë, mi të ulët vetë-shpërndarje.

2023-05-26 Shih më shumë

Shih më shumë