за нас

Формирана во 1997 година, тоа е производител и дистрибутер на батерии, снабдување на струја, продажбата, телекомуникации, Електронски пристапни, електрични апарати и соларна енергија. Дејствување како висока технологија за увезување и извоз на различни производи и технологии. Главните производи на претпријатието вклучуваат никел метал хидрид, никел кадмиум, литиум и полимерски батерии, Батерии и сончеви производи. Претпријатието привлекува голема важност на квалитетната работа и зградата на брендот.

Гледај Повеќе

Вести

Истражување на бенефициите и ограничувањата на ниските батерии за употреба на автомобилите

Батериите на ниска температура се иновативно решение за возилата кои работат во ладна средина. Овие батерии се дизајнирани да обезбедат сигурни перформанси дури и на ниски температури, што е особено корисно во областите со тешки зимски услови. Во оваа статија, ќе ги истражиме бенефициите и ограничувањата на батериите на ниска температура и како тие можат да влијаат врз перспективата на вашиот возило. Еден.


Истражување на бенефициите и ограничувањата на ниските батерии за употреба на автомобилите

Батериите на ниска температура се иновативно решение за возилата кои работат во ладна средина. Овие батерии се дизајнирани да обезбедат сигурни перформанси дури и на ниски температури, што е особено корисно во областите со тешки зимски услови. Во оваа статија, ќе ги истражиме бенефициите и ограничувањата на батериите на ниска температура и како тие можат да влијаат врз перспективата на вашиот возило. Еден.


Истражување на бенефициите и ограничувањата на ниските батерии за употреба на автомобилите

Батериите на ниска температура се иновативно решение за возилата кои работат во ладна средина. Овие батерии се дизајнирани да обезбедат сигурни перформанси дури и на ниски температури, што е особено корисно во областите со тешки зимски услови. Во оваа статија, ќе ги истражиме бенефициите и ограничувањата на батериите на ниска температура и како тие можат да влијаат врз перспективата на вашиот возило. Еден.


Што треба да знаеш во врска со контролата на огнот на итни светла Нимх батерии

Светлата на пожарот се суштинска компонента на безбедносните системи. обезбедување видливост и водство во случај на неуспеси на струја или други вонредни случаи. Батеријата која ги употребува овие светла мора да биде сигурна и трајна, за да останат функционални кога е потребно. Нимх батериите се популарен избор за овие апликации поради нивната висока енергетска густина, ниска само испуштачка стаорка.


Што треба да знаеш во врска со контролата на огнот на итни светла Нимх батерии

Светлата на пожарот се суштинска компонента на безбедносните системи. обезбедување видливост и водство во случај на неуспеси на струја или други вонредни случаи. Батеријата која ги употребува овие светла мора да биде сигурна и трајна, за да останат функционални кога е потребно. Нимх батериите се популарен избор за овие апликации поради нивната висока енергетска густина, ниска само испуштачка стаорка.


Што треба да знаеш во врска со контролата на огнот на итни светла Нимх батерии

Светлата на пожарот се суштинска компонента на безбедносните системи. обезбедување видливост и водство во случај на неуспеси на струја или други вонредни случаи. Батеријата која ги употребува овие светла мора да биде сигурна и трајна, за да останат функционални кога е потребно. Нимх батериите се популарен избор за овие апликации поради нивната висока енергетска густина, ниска само испуштачка стаорка.


Натпревар на светлината на Нимх- батеријата: Се што треба да знаеш

Ако барате доверлива и долготрајна батерија за вашите итни светла за контрола на пожарот, Батериите на Ним можеби се она што ти треба. Овие батерии се познати по нивната висока енергетска густина, долгиот живот и ниска стапка на себе. Ги направи популарен избор за најразлични апликации, вклучувајќи ги и осветлување на итни случаи. Во споредба со други видови батерии, NiMh b


Натпревар на светлината на Нимх- батеријата: Се што треба да знаеш

Ако барате доверлива и долготрајна батерија за вашите итни светла за контрола на пожарот, Батериите на Ним можеби се она што ти треба. Овие батерии се познати по нивната висока енергетска густина, долгиот живот и ниска стапка на себе. Ги направи популарен избор за најразлични апликации, вклучувајќи ги и осветлување на итни случаи. Во споредба со други видови батерии, NiMh b


Гледај Повеќе