TIETOJA

Vuonna 1997 perustettu se on valmistaja ja jakelija paristojen, sähkön, myynnin, teleliikenteen lisävarusteiden, elektroniset lisävarusteet, sähkölaitteet ja aurinkoenergialaitteet. Eri hyödykkeiden ja teknologioiden tuonnissa ja viennissä. Yrityksen tärkeimpiä tuotteita ovat nikkelimetallihydridi, nikkelikadmium, litiumioni, litiumpolymeerit, ladattavat paristot, sisäpiiriparistot ja aurinkotuotteet. Yritys pitää erittäin tärkeänä laadukasta työtä ja brändirakennusta.

Katso lisää

UUTISET

NIMH:n uudelleen ladattavien paristojen edut

Sisällysluettelo: 1. Johdanto 2. Mitä ovat NIMH-akut? 3. NIMH:n uudelleen ladattavien paristojen edut DIY-projekteissa 3.1 Pitkäaikainen teho 3.2 Kustannustehokas ratkaisut 3.3 Ympäristöystävällinen vaihtoehto 3.4 Monipuoliset sovellukset 3.5 Vähennetty jäte 3.6 Luotettava suorituskyky 3.7 Vähemmän suuri 3.8 Parannettu turvallisuus 4. Usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ) 4.1 Miten?

2023-10-01 Katso lisää

Kaikki mitä tarvitset tietää Nimh akupakkauksista sähköteollisuudessa

Johdanto: Nimh-paristoilla on keskeinen rooli sähköteollisuudessa, erityisesti paristojen alalla. ladattavat paristot ja laturit. Niiden monipuolisuus ja tehokkuus tekevät niistä suosittu valinta eri sovelluksia. Tässä artikkelissa puhumme Nimhin paristopakkauksista, keskustelemme niiden koostumuksesta, käyttötarkoituksista, etuista, ja tärkeitä näkökohtia. Koostumus:

2023-09-30 Katso lisää

NiMH-paripunainen elinkaaren maksimointi: Vinkkejä ja tekniikoita pitkäkestoiseen suorituskykyyn

Sisällysluettelo: 1. NiMH-paristojen ymmärtäminen: Lyhyt yleiskatsaus 2. NiMH-paristojen asianmukaiset lataustekniikat 3. Varastointi ja huolto: Akkupakkauksen pitäminen huippumuotoissa 4. Ympäristötekijät: Kuinka optimoida akun suorituskyky 5. Yleiset väärinkäsitykset ja kysyttyyn kysymykseen NiMH akupakkauksista 6. Päätelmä: Avatkaa täydellinen mahdollisuus NiMH Battery Pack 1. Ymmärtäminen Nim

2023-09-29 Katso lisää

Kaikki mitä sinun täytyy tietää NiMH-paristoista.

Johdanto: Sähkötekniikan alalla akuilla on ratkaiseva rooli eri laitteiden virtaamisessa. Yksi tällainen laajalti käytetty akku on Nikkel Metal Hydride (NiMH) akku. Tässä artikkelissa, me kaivaa maailmaan NiMH akkupakkauksia, tutkien niiden etuja, sovelluksia, ja parhaat käytännöt optimaalisen suorituskyvyn ja ylläpidon edistämiseksi. 1. NiMH-paristojen ymmärtäminen: Ni.

2023-09-28 Katso lisää

Miten valita oikea Nimh akupaketti laitteellesi

Sisällys 1. Nimh-paristojen ymmärtäminen 2. Nimh-paristojen edut 4. Kapasiteetti ja energiatiheys 5. Koko ja yhteensopivuus 6. Jännite ja purkausnopeus 7. Laatu ja kestävyys 8. Lataus Nimh-paristoihin 9. Usein kysyttyjä kysymyksiä - Mitkä laitteet ovat yhteensopivia Nimh-paristojen kanssa? - Saanko käyttää Nimiä?

2023-09-27 Katso lisää

NIMH Battery Pack: kattava opas sähkövarastosta

Johdanto: NIMH-akupakkauksista on tullut yhä suositumpaa sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, luotettava ja tehokas energian varastointiratkaisu. Tässä kokonaisvaltaisessa opassa ja etuja. Olitpa alan ammattilainen tai vain utelias sähkövirtaa

2023-09-26 Katso lisää

Hyödyt Nimh akupakkausten käytön elektroniikkaa varten

Sisällysluettelo: 1. Johdanto: Nimh akupakkausten ymmärtäminen 2. Ympäristöystävällisyys: Nimh-paristot ja kestävä energia 4. Monipuolisuus: Nimh-paristot erilaisille elektronisille laitteille 5. Usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ) 6. Päätelmäotsikko 1: Johdanto: Ymmärtäminen Nimh akupakkaukset Tässä osiossa esittelemme Niinä

2023-09-25 Katso lisää

Eri teollisuuden ystäviä kutsutaan sydämellisesti Hongkongin syksyn Electronics -messuille 13.–16. lokakuuta.

13. lokakuuta 2023, 16. Quanzhou JINTION Electronics Co., Ltd. osallistui Hong Kong Autumn Electronics Show -ohjelmaan.

2023-09-22 Katso lisää

Katso lisää